Контексти и свързаност

Приятели реших да споделя с вас своето видео есе, което беше допълнение към защитата на изпита ми за следващото ниво в ИФТ.
Освен, че прекарах чудесно на този ден с колегите си и задачите ни продължиха до 8 вечерта в мен остана усещането за част от една прекрасна мисия и общност.
Видеото е идея за контекстите, в които сме позиционирани в един годишен цикъл и колко различни моменти можем да преживеем във всяка сезонност. Не случайно е изпратен на 05.01.2020- празникът Водици
в култура ни. Това е част от разбирането ни и важи конкретно за ситуацията към онзи момент. Въпреки изключението - където и както да сме поставени нашата роля винаги е в комуникация с околния свят, група и общност и ние винаги сме в процес на учене и обмяна на опит. Кадрите са от личния ми архив, но са акцент за преживяванията и свързаността на човешкия индивид с целия свят.
Всички ние носим отговорност и имаме правото да бъдем себе си и да бъдем щастливи и удовлетворени човешки същества като позволим същото и на околните.
Даваме на света това, което е в нас. Нека всеки от нас дава колкото пожелае. Има място..., нали?

Коментари

Популярни публикации